am o problema si nu stiu cu sa o mai rezolv,in urma cu an am castigat in instanta pensia din urma a copiilor si nici pana in ziua de azi nu am recuperat nici un ban,cei de la birou miau spus ca nu este valabila si ca juristul firmei nu se baga,va rog sa imi spuneti unde ma adresez deoarece nu mai stiu ce sa fac,
Faceti o cerere catre judecatoria care v-a dat sentinta, indicati numarul sentintei si al dosarului si solicitati infiintarea popririi asupra veniturilor debitorului.
Ultimul raspuns e cel mai bun. Pentru ca sa fie retinute sumele trebuie ca debitorul sa faca cerere sau ca dv. sa faceti poprire; cea prin cerere la judecator e mai ieftina, dar mai de durata. Succes!
va multumesc tuturor
ceea ce vreau sa mai spun, este ca am trimis toate actele la firma cu numar cu tot ,si tot nu vor sa aplice nimic spun ca anuleaza actul de divort care este si acela definitiva si irevocabila
intrebarea mea este:MAI EXISTA LEGE PE LUMEA ASTA
asa ceva nu am intalnit niciodata#-o
Doamna, exista lege, insa dv. nu o aplicati.
Va rog sa cititi ce v-a scris m_ella pe pagina anterioara, actele trebuie trimise prin judecator sau prin executor. Daca faceti asa cum doriti dv., sanse reale de succes nu prea aveti.