Am solicitat alipirea unor terenuri si mi s-a cerut declaratie precum ca amplasarea poste sa fie modificata deoarece figureaza in extravilan .
Zona este o zaona de case construite (terenul meu la cumparare figura in intravilan si am obtinut scoaterea din circ agricol si autorizare de construire ,ulterior dupa o lucrere cadastrala de modificare limite de proprietate cu un vecin ,Cadastru motiveaza o eroare materiala si da cartea funciara cu terenul in extravilan).
Ulterior am obtinut adeverinze de la Primarie ca terenurile figureaza in intravilan conform PUG actualizat .
Ce valoare au declaratiile date in fata unui cadastrist,vazand ca el nu mi-a mai facut lucrarea de alipire ?Le-ar fi putut folosi intre timp in detrimentul meu ?
Ar fi posibil ca o zono cu constructii si garduri sa fie modificata.
N.B Eu inainte de inceperea constructiei am adus expert Cadastru care m-ia facut proces verbal de punere in posesie.
Certificat urbanism
Leordeanu
Pentru alipire 3 parcele din care pe una din ele am construit si am intabulat constructia avand autorizatie de constructie si scoatere din circuitul agricol, ... (vezi toată discuția)