avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Interventie chirurgicala-stent,semnatura in fata unui ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Interventie chirurgicala-stent,semnatura in fata unui notar

Buna ziua,
As dori sa relatez pe scurt cazul unui pacient.
Socrul meu a " suferit" o interventie chirurgicala ieri,i s-a "pus" un stent farmacologic (valoarea stentului-8000 lei).Am primit factura in urma achizitionarii produsului de la firma reprezentanta,totul a fost ok, stiam ca se va da semnatura pe proprie raspundere dar nu ni s-a spus ca, pacientul va semna in fata unui notar.In cursul zilei de azi vom primi si noi familia un exemplar semnat, de la persoanele abilitate.Nu ne deranjeaza acest lucru,numai ca din multele informatii,nimeni nu a adus discutie despre acest "pas"-prezenta notarului. Acest "procedeu" este recent aplicat sau a fost dintotdeauna?
Rog cine mai stie cazuri asemamatoare,sa ne spuna (ca sa linistim parintii ).
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca cristinikT cristinikT Intrebarea mea e in legatura cu liigiu de munca care ar fi pasii si ce ar trebui sa contina plangerea depusa la tribunal!Tatalui meu ii s-a dat din ianuarie ... (vezi toată discuția)
Medierea in domeniul medical -malpraxis Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Acest week-end, a avut loc mult asteptata Conferinta: [b]\\"Malpraxisul medical - Metode alternative de rezolvare a conflictelor din domeniul ... (vezi toată discuția)
Concediere cu motiv de prejudiciu adus firmei guerilla guerilla Buna Ziua, Am si eu o problema si va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi. Momentan lucrez la o firma pe postul de sofer. Am avut din nefericire un accident ... (vezi toată discuția)