LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct Accesează live evenimentul
Buna ziua,
in cazul desfiintarii unui loc de munca se trimite o notificare la AJOFM, prin care angajatorul a solicitat sprijinul A.J.O.F.M. în vederea redistribuirii salariatului. Intrebarea mea este: cand trebuie trimisa aceasta notificare fata de preavizul inmanat salariatului? Exista vreo regula anume sau vreo lege care sa reglementeze acest lucru sau pur si simplu trimit notificarea, dupa care inmanez preavizul?
In adeverinta privind plata contribuţiilor la bugetul asigurărilor pentru şomaj spune ca se completează descrescător pentru maxim 12 luni de la data încetării raporturilor de muncă sau de serviciu pentru care angajatorul a virat la bugetul asigurărilor pentru şomaj sumele reprezentând contribuţiile prevăzute de lege. Iar in ultima coloana (8) se cere Numărul şi data înregistrării la A.J.O.F.M./A.M.O.F.M. a Declaraţiei lunare privind evidenţa nominală a asiguraţilor şi obligaţiilor de plată la bugetul asigurărilor pentru şomaj.
In aceasta situatie, daca CIM-ul inceteaza cu 01.10.2012, nu are cum sa se regaseasca ultima luna lucrata (septembrie) in acest tabel, deoarece nu exista declaratia D112 intocmita si trimisa pt a lua numarul si data inregistrarii. Sau completez cu datele lunii septembrie, fara coloana 8?
Dosar somaj
ika
Buna ziua tuturor,
Sper sa nu va plictisesc cu intrebarile mele , dar nu vad unde as putea gasi raspunsurile la problemele mele.
Este obligatoriu ca ... (vezi toată discuția)