avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL in domeniul medical
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL in domeniul medical

Buna ziua,
Sunt medic si doresc sa infiintez un srl in domeniul medical avand ca scop atat efectuarea de consultatii la domiciliul pacientului, cat si consultatii in alte clinici private existente, prin contracte cu acestea. Asadar nu este vorba de propriul cabinet medical. As dori sa stiu daca difera cu ceva fata de un srl normal, care sunt etapele necesare, codul CAEN adecvat (8622 sau 8690, sau ambele?), ce conditii trebuiesc indeplinite si daca Directia de Sanatate Publica este implicata. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Srl avand ca obiect 8621 si 8623 caen luticus luticus Analizand modul in care un medic generalist poate infiinta un SRL servicii medicale cod 8621 se specifica ca activitatea este unica si nu poate fi cuplata cu ... (vezi toată discuția)
Pedichiura medicala se incadreaza in cod caen 8690? Bineata Bineata Buna ziua,Pedichiura medicala, se incadreaza in cod caen 8690? Reprezinta un serviciu medical? Ce studii trebuie sa aibe persoana ca executa? In ce spatii se ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru deschiderea unui cabinet psihologie. emil65 emil65 As dori sa deschid un cabinet de psihologie-logopedie. Se pot accesa fonduri nerambursabile pentru acest domeniu? (vezi toată discuția)