Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Monica H.	                   

instantele noastre de judecata ma lasa din nou fara cuvinte....
am pierdut un proces (litigiu de munca)...si am primit o notificare sa platim (avand anexata ... (vezi toată discuția)
	                    Monica H.	                   

instantele noastre de judecata ma lasa din nou fara cuvinte....
am pierdut un proces (litigiu de munca)...si am primit o notificare sa platim (avand anexata ... (vezi toată discuția)

petremaria	                   

Timp de trei ani am fost angajatul uneia din bancile noastre cu renume.Fara a intra prea mult in detalii am sa rezum totul la faptul ca in aceasta perioada am ... (vezi toată discuția)
	                    petremaria	                   

Timp de trei ani am fost angajatul uneia din bancile noastre cu renume.Fara a intra prea mult in detalii am sa rezum totul la faptul ca in aceasta perioada am ... (vezi toată discuția)

rosu gheorghe	                   

De aproape patru luni astept de la instanta comunicarea unei motivari a hotararii pentru a putea introduce recurs.
Am fost de nenumarate ori la tribunal sa ... (vezi toată discuția)
	                    rosu gheorghe	                   

De aproape patru luni astept de la instanta comunicarea unei motivari a hotararii pentru a putea introduce recurs.
Am fost de nenumarate ori la tribunal sa ... (vezi toată discuția)