A m avut un litigiu de munca si am castigaqt procesul impotriva firmei care a fost obligata sa-mi plateasca o anumita suma de bani indexata cu rata inflatiei la data platii efective,insa firma nu a facut acest lucru si mi-au virat suma dispusa in proces.Ce se poate face pentru a face ca acestia sa plateasca suma indexata????
dupa ce am facut plingere la parchet.tot eu binenteles a trebuit sa ma interesez de soarta dosarului si asa am ajuns la politie.unde politistul a zis ca se fac vinovati de incalcarea art 261 din legea 53/2003 referitor la faptul ca nu mi sa indexat suma respectiva cu indexul inflatiei la data platii efective;insa firma spune ca eu nu trebuiesa refaca statele de plata aferente lunilor in care a gasit expertul contabil lipsa orelor desii eu am de la somaj un raspuns in care se specifica faptul ca obligativitatea refacerii statelor de plata apartine exclusiv firmei angajatoare si astfel o suma de aprox 2200 lei apare platita in lun a iunie 2012 desii eu este din mai multe luni din 2010 eu fiind in somaj dat de firma respectiva insa aceasta suma de 2200 nefiind calculata in acea vreme la somaj,acesta fiind mai mic.Ce trebuie facut in aceasta situatie???
ce ar mai fii de facut in acest caz,politistul spunindu-mi ca vor fii amendati....si atit!!!eu raminind insa tot fara suma respectiva la somaj si astfel neputindu-se face recalcularea....mai exista vreo metoda de ai chema in judecata???...rog eventuale posibilitati....
Daca vor primi amenda, atunci cuntumul acesteia poate fi cuprins intre 300 lei şi maximul special de 15.000 lei ... pentru acelasi obiect al actiunii nu mai exista posibilitatea actionarii in judecata...