avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Valabilitate_Adeverinta_USH
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Valabilitate_Adeverinta_USH

Buna ziua!
In anul 2009 am absolvit Relatii Internationale si Studii Europene - ID.
De la momentul eliberarii adeverintei (2009) si pana in prezent, USH nu mi-a eliberat Diploma de Licenta, desi aceasta avea obligatia ca in termen de 12 luni (termenul de valabilitate al adeverintei).
Intrebarile mele:
1. Adeverinta de licenta emisa de USH mai este valabila (intrucat nicio autoritate administrativa sau instanta judecatoreasca nu s-a pronuntat in sensul revocarii/constatarii nulitatii sau anularii actului)?
2. Aceasta adeverinta produce in continuare efecte juridice, ceea ce ar presupune ca trebuie sa mi se recunoasca toate drepturile conferite de lege pe baza acesteia?
Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: OanaTurtoi , utilizator 09:29, 2 Octombrie 2012
In principiu, daca pe adeverinta scrie ca este valabila pana la eliberarea diplomei de licenta atunci aceasta este valabila si in prezent, conferind toate drepturile ce decurg din faptul pe care il atesta.

Daca insa pe adeverinta scrie ca este valabila 12 luni, atunci pot exista discutii.

In oricare dintre cazuri trebuie sa va adresati instantei cu o cerere in sensul obligarii USH la eliberarea diplomei de licenta.
Multumesc frumos!

O zi placuta!

Oana Cristina Turtoi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea unei adeverinte de licenta OanaTurtoi OanaTurtoi Buna ziua! Pentru intelegerea celor 2 intrebari, as dori sa fac mici precizari: intre anii 2006-2009 am urmat si absolvit cursurile unei facultati din cadrul ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea diplomei de licenta OlaruPetolela OlaruPetolela Am absolvit Facultatea de drept si administratie publica-specializarea drept, din cadrul Universitatii Spiru Haret, promotia 2009, la ID, perioada studiilor 4 ... (vezi toată discuția)
Probleme incadrare spiru 2009 eild eild Buna seara, am terminat liceul pedagogic, iar in 2009 am promovat ex. de licenta la USH fac psihologie. Pe baza adeverintei am fost incadrata prof. in inv ... (vezi toată discuția)