Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 AdaZdravescu	                   

Buna ziua,va rog sa mi spuneti,exista o lege care prevede ca un proprietar care locuieste mai putin de 10 zile intr o luna in apartament,este scutit de la ... (vezi toată discuția)
	                    AdaZdravescu	                   

Buna ziua,va rog sa mi spuneti,exista o lege care prevede ca un proprietar care locuieste mai putin de 10 zile intr o luna in apartament,este scutit de la ... (vezi toată discuția)

carmenbucur	                   

Titlu : Locuinta de vacanta - care sunt cheltuielile corecte de achitat ???
Am o locuinta de  vacanta, o garsoniera la munte, dar acolo ajung destul de ... (vezi toată discuția)
	                    carmenbucur	                   

Titlu : Locuinta de vacanta - care sunt cheltuielile corecte de achitat ???
Am o locuinta de  vacanta, o garsoniera la munte, dar acolo ajung destul de ... (vezi toată discuția)

alcaz	                   

Poate fi scutita o persoana de plata unor cheltuieli comune la asociatia de proprietari daca nu locuieste in apartamentul sau (fiind singurul locatar), care ... (vezi toată discuția)
	                    alcaz	                   

Poate fi scutita o persoana de plata unor cheltuieli comune la asociatia de proprietari daca nu locuieste in apartamentul sau (fiind singurul locatar), care ... (vezi toată discuția)