avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contributia la cheltuieli comune locuinta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contributia la cheltuieli comune locuinta

in cazul lipsei din locuinta o perioada mai lunga de timp{peste 6 luni}care sunt cheltuielile comune la care trebuie sa contribui ?multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 14:34, 27 Septembrie 2012
Contribuiti la toate cheltuielile facute de asociatie cu exceptia celor care se repartizeaza pe numar de persoane, conform legislatiei (Legea 230/2007 si HG 1588/2007).
Pe numar de persoane se repartizeaza consumul de energie electrica pe casa scarii (iluminat, lift), salubritatea (ridicarea gunoiului de la ghena de catre firme specializate) si gazul daca nu este contorizat individual. De aceste costuri sunt scutiti cei care nu locuesc in apartament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuielile comune ale locatarilor unei scari de bloc AdaZdravescu AdaZdravescu Buna ziua,va rog sa mi spuneti,exista o lege care prevede ca un proprietar care locuieste mai putin de 10 zile intr o luna in apartament,este scutit de la ... (vezi toată discuția)
Locuinta de vacanta - ra carmenbucur carmenbucur Titlu : Locuinta de vacanta - care sunt cheltuielile corecte de achitat ??? Am o locuinta de vacanta, o garsoniera la munte, dar acolo ajung destul de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli comune asociatie de proprietari alcaz alcaz Poate fi scutita o persoana de plata unor cheltuieli comune la asociatia de proprietari daca nu locuieste in apartamentul sau (fiind singurul locatar), care ... (vezi toată discuția)