elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

parveronica 
	    	Utilizator

parveronica 
	    	Utilizator	    

elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

Geo1978 
	    	Utilizator

Geo1978 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 utilizatorx	                   

Buna ziua!
Daca o asociatie de proprietari este constituita pentru 3 scari de bloc, 2 cu cate 20 membri si una cu 10 membri, hotararile Adunarii Generale sunt ... (vezi toată discuția)
	                    utilizatorx	                   

Buna ziua!
Daca o asociatie de proprietari este constituita pentru 3 scari de bloc, 2 cu cate 20 membri si una cu 10 membri, hotararile Adunarii Generale sunt ... (vezi toată discuția)

doris2001	                   

Cum pot proceda proprietarii unei Asociații de Proprietari ilegal constituite în anul 1998, în cazul în care câțiva proprietari au primit numeroase ... (vezi toată discuția)
	                    doris2001	                   

Cum pot proceda proprietarii unei Asociații de Proprietari ilegal constituite în anul 1998, în cazul în care câțiva proprietari au primit numeroase ... (vezi toată discuția)

scoica_80	                   

Buna seara. Am si eu o problema care ma framanta. Sunt de putina vreme propietarul unui apartament intr-un bloc nou construit. Deoarece nu am achizitionat de ... (vezi toată discuția)
	                    scoica_80	                   

Buna seara. Am si eu o problema care ma framanta. Sunt de putina vreme propietarul unui apartament intr-un bloc nou construit. Deoarece nu am achizitionat de ... (vezi toată discuția)