avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Pe perioada contestatiei la executare ,aceasta se suspenda sau se poate efectua
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 11:49, 28 Septembrie 2012
In conditiile in care impotriva executarii silite partea a formulat contestatie,executorul judecatoresc detine obligatia sa suspende procedura de executare silita pana ce instanta de judecata pronunta solutie
ce articol de lege ar trebui sa invoce dl avocat ptr.ca executorul mi-a spus ca el isi urmeaza executarea nu are nici o hotarare in baza careia sa intrerupa executarea.
Executorul are dreptate, daca nu s-a cerut si suspendarea executarii silite, instanta nu s-a pronuntat in acest sens, executarea silita va continua.
Stimata doamna Elena, evitati raspunsurile dnei Inocenta. Nu stie ce vorbeste. Face doar afirmatii false.
Daca nu se solicitata , iar instanta nu admite suspendarea executarii, in cadrul unei actiuni separate si mai apoi in cadrul contestatiei la executare, executarea silita trebuie sa continue, daca staruie creditorul in executare.
Dl Jocandi oare nu ar fi trebuit sa stie aparatorul meu?sunt disperata ca voi pierde acest proces cu banca iar cesiunea s-a facut cand eu nu aveam restanta si mai mult suma platita in acsti ani a fost mult mai mare decat scadentarul primit la efectuarea imprumutului.

Alte discuții în legătură

Se mai incheie contract cu executorul ? Krissia . Krissia . De curand un executor judecatoresc mi-a spus ca nu se mai incheie contracte cu ei in cazul in care soliciti executarea silita a unei sentinte definitive si ... (vezi toată discuția)
Contestatia suspenda executarea? Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Impotriva incuviintarii executarii silite am introdus in urma cu o saptamana contestatie la Judecatoria care a incuviintat cererea executorului, in favoarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita program vizitare minor laau laau Exista urmatoarea situatie: tatal a anuntat telefonic ca in data de 1 octombrie 2011 va apela la executare silita, executare ce urmeaza sa-mi fie comunicata de ... (vezi toată discuția)