avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Iesire din tara cu CI care expira intr-o luna
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Iesire din tara cu CI care expira intr-o luna

cine stie daca pot iesi din tara cu un buletin care imi expira peste o luna ?daca stie cineva ca a iesit recent .
Cel mai recent răspuns: rmariusd , utilizator 21:59, 29 Septembrie 2012
Puteti iesi, ca mergeti in UE insa durata calatoriei este bine sa fie mai scurta decat o luna altfel s-ar putea sa platiti cat nu face ca sa veniti inapoi.
ma intorc intr-o saptamana , dar era odata ca trebuie sa aiba buletinul valabilitate cel putin inca 3 luni
Nu exista aceasta limitare in interiorul UE, puteti merge linistit.
ok, ms mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! dacă buletinul meu expira în februarie, pot iesi ... Claudiu7111 Claudiu7111 Bună ziua! Dacă buletinul meu expira în februarie, pot iesi din tara? Plec de Crăciun și ma întorc după o săptămână, deci tot în perioada de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, AndreeaMelaniaIG AndreeaMelaniaIG Pot calatorii in UE: respectiv Belgia si Olanda daca imi expira buletinul in octombrie? Durata calatoriei de 10 zile. (vezi toată discuția)
Valabilitatea actului de identitate pentru calatorii in europa azat azat Buna ziua, as dori sa plec intr-o tara din europa la inceputul lunii august iar buletinul expira in noiembrie vreau sa stiu daca este vreo problema privind ... (vezi toată discuția)