avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical 2012
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical 2012

Am 3 luni spitalizare si in continuare concediu medical pentru recuperare ( dar tot initial) . Va rog sa-mi spuneti daca in baza de calcul a concediului medical actual ( fiind iarasi initial) intra si cele 3 luni de spitalizare, astfel ca va fi 75% din 75%?

Alte discuții în legătură

Concediu medical 75% din 75% anaia anaia Am fost spitalizat 3 luni apoi am primit concediu medical tot initial desi nu am zile lucrate sau alt concediu intre spitalizare si acum recuperare . Va rog ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical iulian1989 iulian1989 Am primit 2 concedii medicale luna acesta pentru un angajat care a avut concediul medical si luna trecuta primul concediu medical cod indemnizatie 01 de pe ... (vezi toată discuția)
Calcul baza concediu medical sfarghiuelena sfarghiuelena Buna seara. Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza baza pt. un concediu medical initial (luna mai) daca in luna aprilie a mai existat un concediu medical ... (vezi toată discuția)