avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am fost injurata, agresata ,batuta pana in stare de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am fost injurata, agresata ,batuta pana in stare de inconstienta.

Buna ziua,am fost injurata,agresata si batuta pana in stare de inconstienta,coma,in timpul serviciului de o colega,am fost salvata de mai multi colegi,am fost la spital,am facut analize,radiografii,tomografie,am fost la iml,am fost la politie ,am depus plangere penala,acum ce trebuie sa mai fac,sunt cu capul umflat,spart,,gatul imobilizat,coloana fisurata,durerii foarte mari de spate,umar,si cap.VA multumesc din inima ,astept raspunsul de la dvs.,am ramas cu traume pshice,durerii marii,fara serviciu,cu ce imi voi creste cei doi copii,unul 7 ani,12 ani.?
Cel mai recent răspuns: mariancristielena , utilizator 09:35, 21 Octombrie 2012
Buna ziua,multumesc frumos pentru toate sfatuluriile date,in legatura cu pierderea serviciului ,am fost sa depun concediul medical la sediul firmei ,unde am stat de vorba cu dna.patroana,nici nu a vrut sa auda cum sa intamplat agresiunea in timpul serviciului,spusa de mine,a luat cred in considerare doar ce a spus agresoarea(nu pot sa o consider altfel),si mi-a spus in fata sa imi caut de munca,si inca o afirmatie grava (nu ma intereseaza ce ati facut voi acolo,dar ne....(agresoarea) ar fi avand probleme pshice,ar fi fost internata in spitalul 9,lucru confirmat dupa acea si de cateva colege de firma,ar fi auzit lucru acesta).
potrivit ultimei dvs postări : Atenție ! veți cădea în ”plasă” dacă nu cumva ați și căzut deja, în sensul că :
1) patroana e vicleană ca să nu zic ”nedusă la biserică” ori joacă acel rol : NU părăsiți locul de muncă până nu vă desfac ea ea contractul de muncă ;
2) nu se pleacă la ordin verbal : numai în forțele armate se dă ordin verbal și se execută întocmai și la timp de subordonați.Nicidecum în viața civilă, avem Legi, norme etc etc
3) dacă ”agresoarea” respectivă e renumită cu ”specializarea” ei în probleme psihice, solicitați organelor de cercetare penală demersuri pt internarea la tratament.Va fi expertizată și i se va stabili gradul de discernământ și de responsabilitate față de faptele de agresiune săvârșite împotriva dvs.
4) dacă angajatorul dvs. nu vă primește actele de concediu medical sau orice altceva (solicitați număr de înregistrare a tuturor înscrisurilor, actelor ce i le depuneți), depuneți-le prin poștă - scrisoare recomandată cu Conf. de primire, păstrați în copie orice depunere.Păstrați Factura poștală+Conf. de primire cu semnătura destinatarului, toate copiile într-un dosar aparte.
Mulumesc din inima,momentan sunt in concediu medical,pe urma mai am de luat 11 zile din concediu de odihna,pe anul acesta am luat doar 10 zile de concediu de odihna,legal am inteles ca am dreptul la 21 zile lucratoare,eu lucrez de luni pana vineri,deci 5 zile, in calcul se i-au doar zilele lucratoare la concediu sau se pune si sambata si duminica in calcul?inca o intrebare daca medicul de familie mi-a eliberat un concediu medical pe o perioada de 7 zile care include si sambata si duminica si eu nu am program de lucru in cele 2 zile,um se calculeaza cele 7 zile,de luni -vineri 5 zile si inca 2 zile,luni-marti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile putine date de iml elena rc elena rc buna ziua am primit 10 zile pentru fractura radiculara,luxactie dentara,extractie dinte,cusutura ,,,,,am purtat atela 3 saptamani,,,,mi se pare foarte putin e ... (vezi toată discuția)
Bataie si amenintare cu arma alba sub camerele de luat vederi Cristy_87 Cristy_87 Buna ziua, Noaptea trecuta in jurul orei 4 la intrarea mea(o singura persoana) intr-o benzinarie salutand 6 indivizi cunoscuti, unul dintre ei ma agresat ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala - traumatism cranio cerebral elena_ghr elena_ghr Buna ziua tuturor! In data de 08.09.2013 am suferit o vătămare corporală în parc, în timp ce mă plimbam cu bicicleta pe banda de biciclete. Venind din ... (vezi toată discuția)