avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general premiu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

premiu

am castigat la o tombola o masina , pe societate , cum o inregistrez in contabilitate ?
platesc ceva impozit , taxa , tva ?
Cel mai recent răspuns: t.simona , utilizator 12:12, 2 Octombrie 2012
O inregistrati la mijloace fixe (contul 2133) avand ca document justificativ hartia prin care ati castigat-o. Nu veti plati nici-un fel de taxe sau TVA.
inregistrare:
213 =4753
lunar 6811 = 2813 concomitent 4753 =7582

Ultima modificare: Marți, 2 Octombrie 2012
t.simona, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mijloace fixe nefunctionale camicami camicami Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am in evidenta contabila ,la mijloace (cont 2133), trei autovehicule care nu mai sunt functionale,ele,ca ... (vezi toată discuția)
Masina in leasing predata mea culpa mea culpa buna seara,o societate cu probleme,ca si altele,a fost nevoita sa inapoieze masina luata in leasing.Mentionez ca lunar inregistram factura de leasing ... (vezi toată discuția)
Leasing financiar -inregistrari contabile - este corect? irina petcu irina petcu Am urmatoarea situatie: - In luna februarie 2008, o firma a achizitionat un camion in leasing financiar. In luna septembrie, patronul s-a hotarat sa il ... (vezi toată discuția)