avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1634 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală Intrebari de cultura generala
Discuție deschisă în Cultură generală

Intrebari de cultura generala

dak azi sunt 0 grade si ieri a fost de 2 ori mai frig, cate grade au fost ieri?
;)...oare?
:magic: ... gandeste ce ai invatat in clasele primare, adica inmultirea....cu zero :P
:coffee:
As putea copia raspunsul gasit pe un alt site (si sa creada lumea ca sunt o persoana desteapta B-)), dar ma rezum la a spune ca ar putea fi... 2 valori: transformi gradele Celsius in grade Kelvin si imparti la doi (= -136 C) sau transformi gradele Celsius in grade Fahrenheit si imparti la doi si rezultatul il transformi in grade Celsius... (-8,89 grade C). 0 C = 32 F; 0 C = 273 K etc
P.S. Nu am verificat calculele... De fapt, nici nu stiu ce scriu aici... :D
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Ianuarie 2009
trope_doi, utilizator
joanared19 a scris:

dak azi sunt 0 grade si ieri a fost de 2 ori mai frig, cate grade au fost ieri?

Poi depinde unde vrei sa fie gradele astea ... la ibiza , bora bora sau dupa blocuri.......:D
ca de exemplu la mine in casa erau cam 23 celsius si ieri si azi :tooth:
Pot sa sun un prieten:D
Eu am avut intrebarea asta la examenul de fizica mediului si am raspuns corect si am luat 10, dar am uitat acum si nici nu vreau sa-mi amintesc.

Alte discuții în legătură

Rezolutiune/reziliere ContSters323967 ContSters323967 avocatul ma poate executa pentru restul de onorariu in situatia in care am denuntat unilateral contractul de asistenta insa avand clauza de renuntare la ... (vezi toată discuția)
Perle, nestemate, bijuterii, francutii ... de-ale copiilor nostri ContSters126200 ContSters126200 Daca recunosc ca am cam furat titlul beneficiez de reducerea pedepsei? :vishenka: Sunt sigura ca toti aceia dintre noi care avem copii am avut ocazia sa ne ... (vezi toată discuția)
Vizitare minor dorel13 dorel13 Exista o hotarare judecatoreasca prin care autoritatea parinteasca asupra unui minor va fi exercitata in comun de catre parinti. Domiciliul copilului s-a ... (vezi toată discuția)