avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rezolutiune/reziliere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rezolutiune/reziliere

avocatul ma poate executa pentru restul de onorariu in situatia in care am denuntat unilateral contractul de asistenta insa avand clauza de renuntare la rezilere/dezicere?

[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: ContSters323967 , utilizator 21:46, 28 August 2014
Eu spun doar ca speta la care ati facut trimitere se potriveste cu topicul de mai sus ca nuca in perete.

Raspunsul il gasiti in anecdota de mai jos:

- Mama, zebra e alba cu dungi negre sau neagra cu dungi albe?
- Da, puisor.
am inteles ca spetza nu-i potrivita cu topicul

aveti un raspuns si la spetza?

va si recomand desi nu meritati:D
Ultima modificare: Joi, 28 August 2014
ContSters323967, utilizator
milika a scris:

am denuntat unilateral contractul de asistenta insa avand clauza de renuntare la rezilere/dezicere?

[ link extern ]

Aici e cat se poate de clar. Aveti clauza de renuntare la reziliere/dezicere, ceea ce inseamna ca puteti renunta oricand la reziliere/dezicere. Limpede ca lumina zilei.

Totusi, avand clauza de renuntare, nu ati uzat de ea, reziliind contractul in mod unilateral. Cand? Dupa indeplinirea de catre avocat a obligatiilor asumate? Inainte? I-ati comunicat incetarea contractului sau l-ati lasat sa-si termine treaba, dupa care i-ati comunicat ca a muncit in temeiul unui contract reziliat?

Intrebari, intrebari... Iar dumneavoastra nu vreti intrebari, ci raspunsuri. Suntem pe alta lungime de unda. Sau pe alta frecventa de comunicare.
dva doriti sa mai platesc inca un omorariu ?

si asta pe alba / neagra care o expuneti aici?
va rog.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca ai mai multe cereri precizatoare la un dosar, se tine cont de toate sau doar de ultima? Georgy19 Georgy19 In cauza, reclamantul X a inregistrat in 2008 o cerere prin care solicita instantei sa dispuna iesirea din indiviziune asupra unui teren. Ulterior,X a depus ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet wireless mishu83 mishu83 Mi-am facut contract pentru internet cu Zapp(Cosmote) acum 2 luni pe perioada de 24 luni. As dorii sa stiu daca cu noua lege (de reziliere a contractelor ... (vezi toată discuția)
Renuntare abonament orange ionutadriandragut ionutadriandragut buna ziua, vreau sa renunt si eu la abonamentul orange me 5 sunt in ultimile 5 luni de periada contractuala. M-am suparat cu ei sunt client de 5 ani si nu ... (vezi toată discuția)