avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Legi organizare concurs din Romania pt straini
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Legi organizare concurs din Romania pt straini

Buna ziua,

Intentionez sa organizez un concurs printr-un PFA/SRL (pers juridica, nu cont) inregistrat aici in Romania, dar concurentii pot proveni din orice tara a lumii. Concursul se va desfasura online, premiul nefiind cu caracter oneros, dar in desfasurarea concursului, concurentii pot cumpara diferite produse virtuale, contra cost. Dilemele sunt urmatoarele :

1. Daca site-ul cat si Termenii si Privacy sunt doar in Engleza, e ok? Daca la intrarea in concurs adaug o clauza gen "Doar vorbitorii de lb eng pot participa. Prin vorbitor se intelege individul care pricepe si este de acord in intregime cu Termenii" - ar fi ok?

2. Daca as introduce un castig cu titlu oneros prin contract, in regim cota parte, adica cine castiga va avea asigurata strategia de marketing/publicitate pentru produsul sau, fara obligatii, iar la sfarsit va primi 50% din vanzari, 50% revenind agentului organizator. Pentru o asemenea clauza si un asemenea gen de contract, cu care concurentul ar trebui sa fie expres de acord, este nevoie de clauze internationale aditionale...este nevoie de un contract aditional, intre parti(organizator, concurent) pentru divizarea castigurilor, in afara de cel generic al concursului...trebuie un contract in limba participantului, etc. ??
Cel mai recent răspuns: pobosa , utilizator 18:19, 21 Octombrie 2012
Ahmm...imi raspunde si mie cineva la intrebarile de mai sus? Credeam ca exista experti in acest domeniu, de altfel destul de simplu, dar care necesita putina specificitate..

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un joc de cultura generala este joc de noroc????? elyon85 elyon85 Buna ziua...am si eu o intrebare...Daca am un concurs de cultura generala ..gen Conquiztador..in care cate 2 participanti raspund la intrebari iar cel care ... (vezi toată discuția)
Concurs magazin alimentar danielconstantin danielconstantin Buna ziua! Sunt contabil la o societate ce practica comertul cu amanuntul in 3 magazine alimentare. In cadrul societatii s-a hotarat practicarea unui concurs ... (vezi toată discuția)
Concurs de pronosticuri cu premii amarkovits amarkovits Salutare As dori sa organizez un concurs de pronosticuri pentru campionatul mondial si la final primii clasati sa primeasca premii (in obiecte). Nu va ... (vezi toată discuția)