avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... model; contract custodie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

model; contract custodie

Buna ziua!
Am o SC care comercializeaza ATV-uri .
As dori sa las in custodie o parte din marfa la o alta societate intrucat eu nu am suficiet spatiu de depozitare si prezentare spre vanzare .
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un model de contract de custodie .

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Patru Mariana , utilizator 11:08, 25 Ianuarie 2009
Incercati sa folositi aceste exemple de pe internet,[ link extern ] =
si cred ca va vor ajuta.
Multumesc frumos
Căutaţi un model de contract de depozit.

Puteţi vedea www.avocatnet.ro/content/art...
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate comercialiala, aprobari, conditii speciale Marius20100 Marius20100 Buna ziua, as dori sa stiu la infiintarea unui SRL cu domeniu de activitate Comert cu ridicata al materialului lemnos si de constructii, Intermedieri in ... (vezi toată discuția)
Stoc marfa in magazin cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, Am un magazin de haine si deoarece am ramas cu un stoc de marfa \"de iarna\" pentru care nu am loc de depozitare in magazin as dori sa-l mut in alt ... (vezi toată discuția)
Contract de custodie claudiaaydogan claudiaaydogan Buna ziua! O societate comerciala apare cu datorie la firma la care lucrez eu......dansii vor sa ne lase marfa in custodie, cu contract de custodie.....ce se ... (vezi toată discuția)