Roland Mindrila 
	    	Avocat

Roland Mindrila 
	    	Avocat	    

eraz 
	    	Utilizator

eraz 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 lonley-wolf	                   

Fac mențiunea că acest teren l-am ingrădit, l-am transformat în teren arabil și îl folosesc de peste 15 ani având o posesie nestingherită și ... (vezi toată discuția)
	                    lonley-wolf	                   

Fac mențiunea că acest teren l-am ingrădit, l-am transformat în teren arabil și îl folosesc de peste 15 ani având o posesie nestingherită și ... (vezi toată discuția)

manitiu mircea	                   

care este distanta legala detinuta de apele romane pe marginea unui riu ? (vezi toată discuția)
	                    manitiu mircea	                   

care este distanta legala detinuta de apele romane pe marginea unui riu ? (vezi toată discuția)

Irina.Mislea	                   

Buna ziua
Din cauza inundatiilor de anii trecuti albia raului Mislea s-a mutat pe terenul nostru. Avem voie sa aducem excavator si sa ducem raul pe traseul ... (vezi toată discuția)
	                    Irina.Mislea	                   

Buna ziua
Din cauza inundatiilor de anii trecuti albia raului Mislea s-a mutat pe terenul nostru. Avem voie sa aducem excavator si sa ducem raul pe traseul ... (vezi toată discuția)