avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Competente
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Competente

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca o societate de consultanta in afaceri si management are competente in recuperarea creantelor pentru clientii sai; daca da, v-as ruga respectuos sa-mi spuneti si in ce conditii. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 7 Februarie 2009
Buna ziua,

daca prin management aici intelegem sa tina legatura cu un avocat atunci da:D
Altfel, in afara de a trimite niste notificari nu poate face altceva.

av. Boncu
Buna ziua,
Nu am dorit sa creez un topic asa ca o sa imi expun problema aici.
Lucrez in cadrul unei institutii publice ce are un camin/hotel pentru cazarea oaspetilor
De curand am avut cazata o persoana, din afara universitatii, care a plecat uitand sa ne anunte si sa isi plateasca cazarea.
Avem informatiile personale ale acestei persoane. Cui ne putem adresa pentru a recupera cheltuielile?
Va multumesc frumos pentru raspuns
Buna ziua,

se poate formula o cerere de chemare in judecata prin care sa solicitati achitarea serviciilor prestate acelei persoane.

avocat Boncu
mosqino a scris:

Buna ziua,
Nu am dorit sa creez un topic asa ca o sa imi expun problema aici.
Lucrez in cadrul unei institutii publice ce are un camin/hotel pentru cazarea oaspetilor
De curand am avut cazata o persoana, din afara universitatii, care a plecat uitand sa ne anunte si sa isi plateasca cazarea.
Avem informatiile personale ale acestei persoane. Cui ne putem adresa pentru a recupera cheltuielile?
Va multumesc frumos pentru raspuns

Va puteti adresa instantei de judecata, prin formularea unei actiuni in pretentii impotriva acelei persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politia locala constantinus constantinus Buna ziua! Am vizitat Sighisoara in luna octombrie 2015 si m-am cazat la o pensiune vis-s-vis de un hotel parcand autoturismul in parcarea marcata din fata ... (vezi toată discuția)
Întâmpinare proces Andrei6 Andrei6 Bună ziua! Găsesc a fi necesar conturarea cadrului care m-a adus aici. Am avut o relație cu o studentă din același cămin în care sunt cazat. Am decis ... (vezi toată discuția)
Bună! am o întrebare ar fi legal să-mi fac buletinul provizoriu ... Mihaelacoj Mihaelacoj Bună! Am o întrebare Ar fi legal să-mi fac buletinul provizoriu cu adresa la căminul în care am fost cazată (pe baza contractului de cazare) și să ... (vezi toată discuția)