Buna ziua,
Stiu ca in cazul unei angajate insarcinate se anunta itm-ul. Am instiintarea pe care mi-a adus-o salariata prin care ma anunta despre starea ei de graviditate, am o copie dupa un aviz de la medicul de familie, Informarea privind protectia maternitatii la locul de munca (eliberat de medicul de medicina muncii) si Raportul de evaluare riscuri protectia maternitatii (eliberat de medicul de medicina muncii). Spuneti-mi, va rog, ce anume trebuie sa trimit itm-ului si un model de instiintare daca se poate.
Va multumesc!
am si eu o mare problema. in vara, am imprumutat, 2000de euro de la un cunoscut. nu am facut acte nici la notar si nici la avocat, doar acte scrise de mana cu un singur martor. intre timp, eu am inceput sa am probleme financiare din ce in ce mai grave si nu am putut restitui inprumutul. deci sunt insolvent. cel care mi-a imprumutat banii ma ameninta cu un proces penal. exista posibilitatea de a face puscarie pentru asta? actul de mana este valabil, fiind cu un singur martor? precizez si faptul ca , martorul este un angajat al persoanei care mi-a inprumutat banii. astept urgent un raspuns.
Va multumesc