avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe taxe vamale colete din SUA
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

taxe vamale colete din SUA

ce taxa vamala
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 21:35, 4 Octombrie 2012
As vrea sa stiu unde pot gasi cum se calculeaza corect taxele vamale pentru marfuri cumparate online de persoana fizica din SUA., eventual sub ce valoare nu se platesc astfel de taxe. Cam care este cuantumul unor astfel de taxe la o valoare marfa de 100 $ de exemplu? ( marfa nefiind telefon, camera, laptop, etc ci haine, accesorii...)
Statele Unite ale Americii ne fiind membră a UE nu se află în cadrul pieței unice și deci trebuie să plătiți taxe vamale si TVA, conform prevederilor legislatiei europene.

Taxa vamala unica la nivel european pentru fiecare produs se poate afla de la [ link extern ]

Nu platiti taxa vamala sau TVA daca valoarea globala este sub 10 euro
Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale pentru motociclete ionuts ionuts Vreau sa import o motocicleta noua din SUA, New York. Motocicleta este fabricata in UE, mai precis in Anglia. As vrea sa stiu daca trebuie platite taxe vamale ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale pentru importul de motociclete Vreau sa-mi aduc o motocicleta sh si nu stui care sunt taxele vamale accize etc. Stie careva une pot gasi toate lucrurile astea? (vezi toată discuția)