avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Examen admitere barou Bucuresti
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Examen admitere barou Bucuresti

Va rog,unde se afiseaza lista cu repartizarea candidatilor la examenul de admitere in barou?Cand se afiseaza?Unde se va da examenul?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Filip Alexandru , utilizator 08:40, 5 Octombrie 2012
Din cate stiu eu se da la Univ. Titu Maiorescu, este la Timpuri Noi cum iesi de la metrou mergi in fata pe soseaua din dreapta si e ultima cladire. Lista anul trecut s-a afisat cu o zi sau 2 inaintea examenului. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sugestii de la "experti" pentru cei care vor sustine pentru prima data examenul la inm me-alina me-alina DESCHID ACEST TOPIC CU SCOPUL DE A AFLA DIN EXPERIENTA ALTORA CARE AU MAI SUSTINUT ADMITEREA LA INM [b]REALITATI [/b]INTAMPINATE LA EXAMENUL INM! Este indicat ... (vezi toată discuția)
Facultatea mviviiii mviviiii Buna ziua! Examenul de bacalaureat s-a finalizat cu bine, anul acesta s-au scos admiterile la toate facultățile de drept din țara, mai puțin la Bucuresti. ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2004 Am si eu cateva probleme pe care as dori tare mult sa le clarific cu ajutorul vostru. Toate sunt legate de admiterea in Barou din acest an sin data de 24 ... (vezi toată discuția)