Daca am un PFA cu activitatea suspendata, cu CAEN 4721, imi pot deschide un punct de lucru, unde sa fac o pizzerie si aceasta pizzerie sa poarte un nume( sa am o emblema, nu sa se numeasca pizzeria PFA X)? Pentru deschiderea acestui punct de lucru, respectiv pizzeria, mai am nevoie de vreo diploma? Multumesc anticipat.
Va puteti infiinta un SRL cod caen 5610, la care sa fiti unic asociat sau sa atrageti alaturi de dumneavoastra si alte persoane. Acest cod include activitatea de asigurarea a serviciilor de servire a mesei pentru clienti, fie ca sunt serviti stand la masa sau le iau acasa sau le sunt livrate la domiciliu. Printre altele include si pizzeriile.
Multumesc mult pentru raspuns, dar am o nelamurire: pe acest PFA nu pot adauga un nou CAEN, cu un punct de lucru, sau trebuie musai SRL. In legatura cu emblema pentru PFA -asta in caz ca se poate acest lucru (adica pizzeria sa se numeasca intr-un anume fel) ce imi puteti spune?
Da, puteti sa va mai adaugati un cod caen la pfa (il reactivati) procedura pe care o faceti la Registrul comertului.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Cod caen
vasi49
Va rog sa-mi spuneti ce cod CAEN corespunde unei astfel de activitati:
-Prepararea si comercializarea ,exclusiv la pachet,de pizza,paste(preparate din ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5610
Serhio91
Salut! Am o intrebare, pentru o ceainarie este suficient codul caen 5610, daca in local o sa se serveasca atat bauturi nealcoolice, cat si cele alcoolice? ... (vezi toată discuția)