Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

...subsemnatul mă oblig să acopăr cheltuielile legate de intreţinerea lui (cazare, hrană, asistenţă medicală, bilet de transport, etc.), precum şi cheltuielile privind remiterea în tara sa de domiciliu. Dau această declaraţie pentru a fi folosită în faţa autorităţilor interesate.
 gargamella 
	    	Utilizator

gargamella 
	    	Utilizator	    

Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

Justitiarul711 
	    	Utilizator

Justitiarul711 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 julian_b	                   

Eu sunt cetatean roman cu permis de sedere in Rep Moldova in scopul muncii. Sotia mea este cetatean al Rep Moldova si in prezent aceasta este insarcinata, ne ... (vezi toată discuția)
	                    julian_b	                   

Eu sunt cetatean roman cu permis de sedere in Rep Moldova in scopul muncii. Sotia mea este cetatean al Rep Moldova si in prezent aceasta este insarcinata, ne ... (vezi toată discuția)

mariabedau	                   

sant cetatean moldovean si mam casatorit recent cu cetatean roman in moldova ce pasi trebuie  sa urmez sa obtin pasaport romanesc? (vezi toată discuția)
	                    mariabedau	                   

sant cetatean moldovean si mam casatorit recent cu cetatean roman in moldova ce pasi trebuie  sa urmez sa obtin pasaport romanesc? (vezi toată discuția)

AlexandruSandu	                   

Buna ziua,
Am vazut ca au mai fost discutii pe aceasta tema, insa am unele neclaritati si cazul meu e un pic diferit.
Eu sunt stabilit de 10 ani in ... (vezi toată discuția)
	                    AlexandruSandu	                   

Buna ziua,
Am vazut ca au mai fost discutii pe aceasta tema, insa am unele neclaritati si cazul meu e un pic diferit.
Eu sunt stabilit de 10 ani in ... (vezi toată discuția)