avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozite

buna ziua

in primul rand vreau sa va multumesc pt ajutorul dat

si mai am o intrebare : fratele meu are impozit la masina dar nu la platit anul trecut ce poate sa ii faca??il va plati dar inca nu are toti banii

va multumesc
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 16:03, 5 Octombrie 2012
Autoritatea fiscala va inregistra suma in debit si va preda documentele justificative catre serviciul debite in urmarire,care urmeaza sa aplice penalizari pana la data achitarii debitului acumulat
si dak nu platesc deloc ce imi poate face?
In caz de neplata se emite Somatie si Titlu executoriu, in care se trimit adrese, sa vada locul de munca, in caz afirmativ se pune poprire, in caz negativ se urmareste somatia pana va gaseste cu bunuri, posibil daca debitul este f mare sa se puna sechestru pe bunurile mobile si imobile, daca nu dupa trecerea a 5 ani de la emiterea somatiei, va declara insolvabila, urmand ca inca 5 ani sa recuperez debitul de la dvs. Am uitat sa va spun ca, inspectorul arondat se deplaseaza in teren, purtand discutii cu dvs, cu vecinii, lucru care nu are cum sa va multumeasca. Atentie, inainte de 01.07.2010, majorarea era 0.1%, dupa care sa majorat la 2% pe zi.

Deci interesul dvs este sa nu platiti atatia bani majorari.
Ultima modificare: Vineri, 5 Octombrie 2012
gmancila, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperari amenzi MihaDrag MihaDrag As dori sa stiu cum se procedeaza intr-o primarie la amenzi atunci cand acestea nu sunt lucrate intr-un program ci de mana totul se scrie de mana pe formulare ... (vezi toată discuția)
Sechestru pentru amenzi neplatite a-elena2013 a-elena2013 buna ziua! tatal meu are amenzi neplatite in jur de 9000 lei, iar cand am fost sa platesc impozitul pe apartament mi sa spus ca sa pus sechestru pe apartament. ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat pt recuperare debite restante la impozite si taxe. Carmentimaru Carmentimaru lucrez la o primarie si sunt nou angajata. de curand in urma controlului efectuat de curtea de conturi s-a observat ca ezista datornici multi la impozitele si ... (vezi toată discuția)