avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Unde se inregistreaza profesia libera de exemplu o ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Unde se inregistreaza profesia libera de exemplu o asociere mixta :mediator & avocat & expert contabil unde se inregistreaza ?

Unde se inregistreaza profesia libera de exemplu o asociere mixta :mediator & avocat & expert contabil unde se inregistreaza ?


Daca se opteaza pentru o asociere in participatiune, deci fara personalitate juridica, se inregistreaza la ANAF.
D-le @sad:
Cred ca ei ar putea face o asociere in participatiune cu privire la sapat de cartofi sau de vanzare morcovi...
Altfel, daca este facuta in scopul in care fiecare sa-si desfasoare activitatea pentru care a fost autorizat, asta nu se poate!
Fiecare profesie are reguli clare de exercitarea profesiei care exclud din start acest tip de asociere !
Nu s-a specificat pentru ce doresc sa faca asocierea :). Personal cunosc o asemenea asociere - este adevarat numai intre notari. Nu am luat la cercetat fiecare dintre legile de organizare ale profesiilor enuntate. Daca nu este o prevedere expresa care le-ar interzice un asemenea tip de asociere pot sa o faca.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Octombrie 2012
ContSters22713, utilizator
Da, aveti dreptate, nu exista ceva prin care sa li se interzica in mos expres acest lucru, dar exista in schimb ceva imperativ prin care li se spune cum pot functiona....
nici societate civila profesionala nu pot impreuna ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Octombrie 2012
olden, utilizator

Alte discuții în legătură

Societate civila sau birou? urgent arity arity Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema pe care o am. Eu nu am studii juridice si nu stiu ce sa aleg. Am terminat un curs de mediatori si acum trebuie ... (vezi toată discuția)
Mediator si pfa mitan1989 mitan1989 am un pfa cu activitate de consiliere financiara caen 7022,am urmat cursurile de mediator, intrebare--------la registrul comertului mi s-a spus ca nu pot fi ... (vezi toată discuția)
Contract de asociere in participatiune ccccristina ccccristina buna ziua un asociat( a venit cu spatiu),trebuie sa primeasca lunar de la celalalt asociat in fiecare luna 3000 de euro + tva in urma desfasurarii ... (vezi toată discuția)