avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Master si licenta online - recunoscut sau inselatorie?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Master si licenta online - recunoscut sau inselatorie?

O prietena a plecat in strainatate inainte de a-si termina facultatea (economice) in Romania si doreste sa-si ia diploma de licenta.

Cautand pe net, a gasit o gramada de posibilitati de bachelor's degree online - majoritatea in USA, unele in Europa / aceeasi poveste si cu masterul.

Personal, cred ca o diploma de licenta si un master implicit necesita prezenta la curs.

Problema este, daca tot da banii pe programele astea, sunt recunoscute sau e degeaba?

Cine ma poate ajuta cu niste informatii, de dorit cu detalii cat mai concrete.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters166859 , utilizator 00:21, 7 Octombrie 2012
Programele din USA nu sunt recunoscute in Europa. Iar in ceea ce priveste programele europene, va trebui sa contactati in fiecare tara in parte organizatorii, pentru a lua informatii. Eventual si Ministerul Invatamantului din tara respectiva. Dar daca facem o analogie cu Romania, cursurile se pot desfasura si in regim online. Insa examinarile se vor face obligatoriu cu prezenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de licenta in drept din italia e recunoscuta in romania? marianalaura marianalaura Buna . As vrea sa stiu daca diploma de drept din italia e recunoscuta in Romania .E nevoie de alti 5 ani de facultate sau doar de niste examene despre legile ... (vezi toată discuția)
Neacordarea diplomei de licență yoyocool yoyocool Buna ziua! Sunt studenta la Universitatea Ion Mincu, specializarea Design de produs, aceasta având masterul integrat. Am aflat de curând ca noi nu vom putea ... (vezi toată discuția)
Exista diploma echivalenta licentei pe limbi straine? alexa007 alexa007 Am terminat facultatea de lb straine la spiru haret si momentan nu pot ridica diploma de licenta de la ei pe motiv ca ar fi in proces cu ministerul ... (vezi toată discuția)