avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu odihna

Buna ziua.Sunt insarcinata si monentan sunt in concediu medical ,dar nu am beneficiat de concediu de odihna in totalitate (doar 15 zile).De cele 5 zile ramase mai pot beneficia ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:52, 8 Octombrie 2012
Potrivit art. 145 alin. (2) din Codul muncii republicat, durata efectiva a concediului de odihna anual se stabileste prin contractul individual de munca cu respectarea legii si a contractelor colective aplicabile, si se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna vs condeciu medical rodica1234 rodica1234 conform CCM in anul 2012 am de efectuat 21 zile de concediu odihna, din care am efectuat 11 zile. Datorita faptului ca am ramas insarcinata ,incepand cu 19 nov ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna SIIA SIIA este legal sa fie diminuat concediul de odihna proportional cu zilele de concediu medical avute intr-un an? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna simona ch simona ch O salariata care a fost primele cinci luni din acest an in concediu crestere copil are dreptul la concediu de odihna numai pentru cele 7 luni ramase din acest ... (vezi toată discuția)