avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... intabulare gratuita
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

intabulare gratuita

se poate intabula pamântu gratuit_
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 16:23, 9 Octombrie 2012
Nu.
Daca faceti referire la intabularea realizata prin programul CESAR, da.
Acest proiect CESAR este implementat de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI). prin intermediul acestui proiect s-a inceput realizarea cadastrului si intabularii gratuite (cu finantare de la Banca Mondiala) . Termenul limita de realizare a cadastrului si intabularii gratuite in toata tara este anul 2020.
Inregistrarea sistematica se face prin ordine ale directorului general al ANCPI in care sunt specificate unitatile administrativ teritoriale. Aceste ordine se publica in monitorul oficial
Consultati aici ordinele :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru imobil ioneliya38 ioneliya38 buna seara,am inteles ca din aceasta luna se vor face gratuit intabularile si cadastrele imobilelor.daca este asa,cum procedam?la fel ca inainte?sunam la ... (vezi toată discuția)
Masuratori topometrice zahariadan zahariadan as vrea sa stiu daca pot beneficia si eu de masuratori cadastrale si topometrice gratuite si care sunt pasii de urmat (vezi toată discuția)
Cadastru gratuit Ionita2205 Ionita2205 Buna ziua! Ieri s-a anuntat ca pana in 2023 se va face gratuit cadastrarea tuturor cladirilor. Eu sunt cu actele in derulare si va intreb daca o sa beneficiez ... (vezi toată discuția)