avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda in cuantum nespecificat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda in cuantum nespecificat

Va salut. Am nevoie si de alte pareri referitor la un pvcc in care amenda aplicata este "1000-1500 lei". Constituie motiv de nulitate a procesului verbal ?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 13:22, 10 Octombrie 2012
da, incalca principiul legalitatii. daca amenda nu este stabilita in suma neta, atunci faceti contestatie la judecatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare pvcc rovinieta cnadr gabriel_gavrila gabriel_gavrila stiu ca s-a mai discutat, dar anumite aspecte pe care le-am remarcat nu le-am gasit in postarile anterioare. povestea e simpla urmatoarea: - am circulat ... (vezi toată discuția)
Proces verbal (amenda circulație) Sava sorin Sava sorin Dc agentul nu a completat nimic in rubrica Alte mentiuni si nici macar nu ma intrebat dc am vreo mentiune este un motiv ca procesul verbal care la incheiat sa ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - rovinieta Mirela Sandu Mirela Sandu Buna ziua. Revin cu o intrebare referitoare la problema emiterii rovinietei gresite: pana la urma rovinieta gresita a fost corectata in sistem, si am primit o ... (vezi toată discuția)