avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cumparare automobil
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumparare automobil

buna, as vrea si eu sa stiu si eu ceva...am cumparat o masina inmatriculata in romania dar masina am cumparat-o in anglia, si vreau sa merg cu masina in romania. daca fac doar un contract de vanzare-cumparare scos de pe net si am toate actele masinii pot sa merg linistit pana in romania cu masina? nu o sa am probleme la vreo vama?
Cel mai recent răspuns: BigAndo , utilizator 19:41, 10 Octombrie 2012
Atentie cu asigurarea
pai asigurarea pt masinile inmatriculate in romania se face pe masina nu pe persoana...si am asigurarea celui care e trecut in acte...pot oare sa merg eu cu masina pana in romania fara sa am probleme?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism anglia. x3us x3us Am achizitionat de 20 de zile un autoturism de la un cetatean roman cu rezidenta in Anglia (contract de vanzare cumparare facut in limba romana) si vreau sa ... (vezi toată discuția)
imposibilitatea de inscriere masina la financiar, nu am financiarul de la vanzator cft cft Buna ziua, am si eu o prioblema si nu stiu cum sa o rezolv. Am cumparat dupa www.autovit.ro o masina autohtona. Am vazut-o pe net, am sunat m-am intalnit ... (vezi toată discuția)
Procedura de vanzare-cumparare a unui autovehicul (inmatriculat in romania) efectuata pe teritoriul italiei. Maya844 Maya844 Buna ziua! Sunt in Italia si doresc sa achizitionez de aici un autoturism deja inmatriculat in Romania. Din cate am inteles trebuie sa merg cu actualul ... (vezi toată discuția)