Dan Top 
	    	Avocat

Dan Top 
	    	Avocat	    

Niunin Tiberiu 
	    	Consilier juridic

Niunin Tiberiu 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Niunin Tiberiu	                   

Urmare a divortului, fiica mi-a fost incredintata spre crestere si educare, iar fostei sotii baietelul. In favoarea mea s-a stabilit un program de vizita ... (vezi toată discuția)
	                    Niunin Tiberiu	                   

Urmare a divortului, fiica mi-a fost incredintata spre crestere si educare, iar fostei sotii baietelul. In favoarea mea s-a stabilit un program de vizita ... (vezi toată discuția)

Antoaneta2008	                   

Avem nevoie de sfaturile voastre,  deoarece nu mai stim ce  altceva sa facem. Va cer parerea in numele fratelui meu, deoarece el fiind destul de ocupat nu prea ... (vezi toată discuția)
	                    Antoaneta2008	                   

Avem nevoie de sfaturile voastre,  deoarece nu mai stim ce  altceva sa facem. Va cer parerea in numele fratelui meu, deoarece el fiind destul de ocupat nu prea ... (vezi toată discuția)

cmadrian1	                   

Buna ziua. Sunt tatal unei fetite de 3 ani si 6 luni, incredintata mamei ei spre crestere si educare.
In ultma vreme fetita si-a manifestat tot mai des ... (vezi toată discuția)
	                    cmadrian1	                   

Buna ziua. Sunt tatal unei fetite de 3 ani si 6 luni, incredintata mamei ei spre crestere si educare.
In ultma vreme fetita si-a manifestat tot mai des ... (vezi toată discuția)