avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie decizie de impunere
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie decizie de impunere

Buna ziua,

Am avut control de la anaf la societatea , iar un urma acestuia mi-a fost respinsa o suma destul e frumusica la TVa de ram,bursare, pe motivul ca societatile de la care am achizitionat eu matfa se sustrag controlului.
Am facut contestatie la Decizia de Impunere si am inregistrat-o la A.N.A.F Cluj in 25 zile de la cominicarea deciziei.
dupa 30 zile inca nu am primit nici un raspuns de la Cluj , dar am primit o somatie si titlu executoriu pe suma respinsa la rambursare.
Se poate sa-mi puna sechestru pe cont , chiar daca inca nu este solutionata contestatia mea si daca Da atunci rog baza legala cu art.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 13:11, 10 Octombrie 2012
da, se poate. contestatia prealabila si cea facuta in instanta nu suspenda executarea siita. depuneti contestatie la executare si cereti instantei suspendarea executarii silite. se va plati cautiune si este posibil sa va admta cererea.

in caz contrar, va veti judeca cu ANAF in timp ce banii sunt deja platiti. in cazul in care veti cistiga, banii vor fi returnati de catre ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Nicu-George Nicu-George Buna ziua, Anul trecut firma mea a fost supusa unui control al Anaf punand un imobil sub sechestru iar eu fiind acuzat de evaziune fiscala. A inceput ... (vezi toată discuția)
Cat este de legal? cezara costina cezara costina societatea a depus in februarie 2009 decont de tva cu optiunea de rambursare. Inspectia fiscala pt. verificarea decontului a fost suspendata pt. un control ... (vezi toată discuția)
Executare silita mytly_mytly mytly_mytly daca este o hotarire definitiva si irevocabila executorul judecatoresc poate sa faca executarea silita daca pe rol este ``contestatie in anulare recurs```si ... (vezi toată discuția)