avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare taxa de prima inmatriculare

Buna ziua
va rog frumos sa-mi spuneti, in vederea evitarii unor cheltuieli inutile, daca sunt sau nu indreptatita sa actionez statul in judecata pentru recuperarea taxei de prima inmatriculare, in suma de 4400 ron achitata in luna iulie a anului 2008 ?
Cel mai recent răspuns: rabusanuraluca , utilizator 08:32, 12 Octombrie 2012
Da, sunteti indreptatita sa recuperati acesti bani pe calea unui proces in instanta. Taxa auto se restituie pt toate masinile second, cumparate din UE si pentru care s-a platit taxa din 2007 incoace.
E valabil si daca intre timp ai vandut masina?
Da.
va rugam frumos sa ne spuneti care sunt actele necesare pentru intocmirea acestui dosar, care sunt pasii de urmat si, va rog din suflet, ne-ati putea spune pur informativ cam cat dureaza un astfel de proces ( o perioada maxima) . Va rog mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto BiancaTudose BiancaTudose Buna ziua! Pentru masinile second-hand cumparate din Turcia, si inmatriculaate in Romania, se poate solicita restituirea taxei auto? (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto chrys28tm chrys28tm buna seara, am inmatriculat o masina in 2008 pe firma, mai pot recupera taxa auto sau este prea tarziu? va multumesc (vezi toată discuția)
Taxa auto dorel093 dorel093 Am platit taxa auto in 2008 la um bmw 316 non euro.Mai am sanse sa-mi iau bani inapoi? (vezi toată discuția)