CONTRACT DE MUNCA INCHEIAT PE DURATA DETERMINATA,intre timp intervine concediu ingrijire copil pana la varsta de doi ani .
In perioada aflata pe ingrijire copil ,expira termenul contractului.
Persoana revine de pe CIC in data de 13.10 ac ....incetarea contractului individual se face cu data de 14.10.ac ,sau cu 13.10.....?
Chiar credeti ca nu au cum ? ... incetarea opereaza de drept , iar cand se va transmite REVISAL-ul se poate observa data transmiterii ....si amenda este destul de mare , 5000 - 8000 lei.
nu cred ca ne intelegm aici, ca sa fie in termen trebuie sa transmita incetarea in ziua in care contractul a incetat. Dar daca fac un act aditional de prelungire datat cu o zi inainte de incetarea de drept a contractului atunci am la dispozitie 19 zile sa il inregistrez in Revisal.
Am inteles destul de bine ... In perioada aflata pe ingrijire copil ,expira termenul contractului, s-a specificat in mesajul initial ... Pentru a afla daca este inca in termen , atunci ar trebui sa se spuna data expirarii duratei pentru care a fost incheiat c.i.m ... in functie de aceasta data se poate spune daca este sau nu in termen ...