avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de poluare

Se poate inmatricula o masina adusa din Norvegia fara a plati taxa de poluare ( prima inmatriculare ) ? Am citit undeva ca de pe 09.10.2012 se suspenda aplicarea unor dispozitii ale Legii nr. 9/2012 , privind taxa ptr. emisiile poluante provenite de la autovehicule , pina la 01.01.2013 .
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 14:46, 13 Octombrie 2012
Suspendarea se refera la " Taxa auto pentru masinile inmatriculate inainte de 2007 ramane suspendata pana in 2013", va atasez tot articolul.


m.avocatnet.ro/mobile/m%7Car...


In cazul dvs, se plateste la prima inmatriculare, dar dati cautare pe forum pt ca sau scris foarte multe despre aceasta taxa, tot aici veti gasi si cum se calculeaza aceasta taxa de poluare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare radamircea radamircea se mai plateste taxa de inmatriculare pt. masini second aduse de afara, indiferent ca se numeste taxa de prima inmatriculare s-au taxa de poluare ? ce OG. a ... (vezi toată discuția)
Taxa auto ferarugeorgel ferarugeorgel Vreau si eu sa stiu, azi s-a aprobat \\"amanarea taxei auto\\", inseamna ca se pot inmatricula masini second aduse de afara fara a plati nesimtita de taxa care ... (vezi toată discuția)
Carificare taxã poluare/înmatriculare auto cristel padurean cristel padurean Vă rog să mă ajutaţi în clarificarea următoarelor: 1. Cum se numeşte, conform legislaţiei în vigoare, taxa care se plăteşte la cumpărarea unui ... (vezi toată discuția)