avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare sediu social

Buna ziua, doresc sa imi schimb sediul social al SRL-ului si as vrea sa apelez la un avocat sa se ocupe.Imi puteti spune cat m-ar costa ?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 18:38, 11 Octombrie 2012
Puteti sa apelati la serviciul de asistenta juridica din cadrul registrului comertului. Cheltuielile ocazionate cu intocmirea actelor si inregistrarea lor ajunge la 500-600 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi mutare sediu social inam_ro inam_ro Buna ziua, Ce taxe si unde trebuiesc platite, deasemenea ce avize/acorduri sunt necesare si la ce institutii trebuie sa merg (in ce ordine?) pentru ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social si punct de lucru. Alin14 Alin14 As dori sa stiu care sunt actele necesare pentru schimbarea sediului social al firmei si al punctului de lucru. Este nevoie de un contract de comodat, dar este ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat pentru infiintarea unei firme noi - srl Xmas Xmas Buna seara, as dori sa stiu si eu, daca ma puteti ajuta, care sunt pasii de urmat pentru a infiinta o firma noua? Mentionez ca nu am mai infiintat niciodata ... (vezi toată discuția)