avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzufruct
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzufruct

buna ziua, as dori sa aflu unde sa ma adresez in timisoara pentru uzufruct. multumesc
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 11:59, 13 Octombrie 2012
Ca sa puteti primi un raspuns corect si complet, trebuie sa detaliati intrebarea. Uzufructul este un drept care se instituie printr-un act, ce anume va intereseaza?
as dori sa aflu cui ma adresez, parintii vor sa-mi lase casa prin dreptul de uzufruct daca am spus bine. pe cine caut in cazul asta,unde este institutia asta sau asta se rezolva cu un avocat? as dori un nr de tel. sau adresa in timisoara. multumesc.
Se incheie un contract de vanzare cumparare sau donatie cu instituirea dreptului de uzufruct viager in favoarea parintilor. Trebuie sa va adresati unui notar public, gasiti aici lista notarilor din Timisoara: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asupra unui apartament cu uzufruct viager este pusă o ipotecă de la fisc pentru o sumă datorată de uzufructuar (aproximativ 12.000 de euro). cum poate reintra în drepturi nudul proprietar? gabiupc gabiupc Asupra unui apt cu uzufruct viager este pusa o ipoteca de la finante ptr o suma datorata de uzufructuar de aprox 12000 eu. Cum poate reintra in drepturi ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare cu uzufruct lupy1989 lupy1989 Buna ziua, am o problema pe care sper sa o rezolv cu ajutorul dvs.Mama mea si cu tatal meu vitreg vor sa imi treaca casa pe numele meu ( tatal meu vitreg are o ... (vezi toată discuția)
Model de contract GAGIU1982 GAGIU1982 Buna ziua, ma intereseaza si pe mine un lucru. Am un frate, iar el este de acord sa renunte in favoarea mea la toata averea pe care o detin parintii nostrii. ... (vezi toată discuția)