avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT DE VOLUNTARIAT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT DE VOLUNTARIAT

Stimata d-soara,

Avand in vedere imprejurarile precizate de dvs. si prevederile art. 12 din contractul de voluntariat nr. 4/05.10.2012 incheiat cu Asociatia Nationala Administratia, va propunem sa va prezentati in data de 12.10.2012, ora 18:30, la sediul Asociatiei Nationale Administratia din strada Barbu Iscovescu nr. 15, Sector 1, Bucuresti, pentru a realiza amiabil renegocierea contractului, de comun acord. Bineinteles ca puteti opta si pentru rezilierea unilaterala a contractului, la solicitarea dvs., conform legii, cu respectarea preavizului si cu aplicarea tuturor celorlalte prevederi contractuale asumate de dvs.

Asteptam raspunsul dvs. la aceasta propunere pana in data de 12.10.2012 ora 10:00.

Acestea imi sunt trimise de presedintele unui ONG (care are pregatire juridica!) care ma obliga sa platesc 500 lei daune in baza unui contract de voluntariat care desi a fost incheiat pe 5 octombrie si in baza caruia deocamdata nu am intreprins nicio activitate, ma ameninta ca ar trebui sa-mi fac preavizul de 15 zile, desi nu e prevazut nicaieri in contract acest lucru si ca trebuie sa platesc daune de 500 lei daca doresc rezilierea contractului!
Va rog sa-mi spuneti daca e posibil asa ceva!
multumesc!
Cel mai recent răspuns: lumifatu , utilizator 23:29, 11 Octombrie 2012
multumesc frumos tuturor! ma simteam vinovata pt. ca eu ii recomandasem tinerei studente sa faca acest voluntariat gandindu-ma ca-i va ajuta in cariera ei de viitor magistrat...sper! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preavizul este obligatoriu? anette31 anette31 Este vorba despre un contract de prestari servicii medicale La pct.ul din contract privind [b]Incetarea contractului[/b] este precizat ca una din parti este ... (vezi toată discuția)
Denuntarea unilaterala Cristina.P Cristina.P Spuneti-mi va rog in contractele de vanzare-cumparare si de distributie se poate include la modalitatile de incetare a contractului si denuntarea unilaterala ... (vezi toată discuția)
Clauza denuntare unilaterala contract administrare asociatie proprietari George Staicu George Staicu Suntem in discutii cu o firma de administrare pe care am dori sa o angajam pentru asociatia noastra de proprietari. Firma ne-a trimis un proiect de ... (vezi toată discuția)