avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratie D112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratie D112

Cum pot sa aflu daca o Asociatie de proprietari depune D112?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 09:26, 15 Octombrie 2012
Depinde care este relatia dvs. legata de asociatie: sunteti membru al acesteia, salariat sau altceva? Nu oricine are informatii despre orice.
Sunt simplu membru si vreau sa stiu daca se platesc impozitele si taxele pe salarii.
Puteti solicita conducerii asociatiei de proprietari sa va prezinte documente in acest sens. Conform art. 10 din legea nr. 230 / 2007 proprietarii au dreptul sa cunoasca toate aspectele ce tin de activitatea asociatiei si au acces, la cerere, la orice document al acesteia.
Conducerea asociatiei nu arata niciun document, nu semneaza/stampileaza nicio lista, orice cale de dialog este taiata, iar lumea sta pasiva.
Eu trebuie sa dovedesc ca nu se plateste nimic la buget, pentru salariile care se iau, pentru a putea merge mai departe.Din acest motiv trebuie sa stiu daca se depune sau nu D112, deoarece ei incaseaza si impozitele.
Solicitati compartimentului de specialitate din cadrul Primariei efectuarea unui control la asociatia de proprietari. In felul acesta se vor dispune si amenzi daca sunt constatate nereguli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnarea pv adunare generala 123321123 123321123 de cine se semneaza pv al adunarii generale si care este baza legala? E VB DE ASOCIATIE DE PROPRIETARI (vezi toată discuția)
Delapidare ContSters179283 ContSters179283 sunt propirietar de un apartament, si dupa 3 sedintede bloc cu proprietari am cerut presedintelui de bloc sa-mi puna la dispozitie conform art 10 din legea ... (vezi toată discuția)
Documente solicitate de un membru al asociatiei angcris angcris Stiu ca un membru al Asociatiei de proprietari poate sa solicite orice document legat de activitatea asociatiei,dar poate sa solicite copii dupa anumite ... (vezi toată discuția)