avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... admitere barou 2013
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

admitere barou 2013

Buna ziua,
O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din concurenti?!
Avantaje EI: mai ne iau vreo patruzeci de miliarde de lei vechi. Avantaje NOI: nu intrerupem invatatul (si sperantele).
Haideti sa initiem un nou topic: examen admitere barou (iarna) 2013.
Multumiri.
Haideti, curaj! Nu trebuie sa abandonam. Ne-a luat atat de mult efort sa ajungem la note de 5 sau 5, 5 sau 6 sau 6,5! Nu trebuie sa abandonam pregatirea. Examenul a fost greu, dar nu imposibil.
scrie undeva ca daca nu este rata de promovabilitate mai mare 15% se da examen de 2 ori pe an?acel examen s-a dat atunci ca mai trebuiau sa intre niste pile:P
Sincer nu cred ca se va organiza inca un examen in iarna!
Buna dimineata,
Intr-adevar, si mie mi s-a parut o aiureala ideea cu cei 15% (nu mai stiu unde am citit, daca as cauta - dar ce sens are? -, probabil ca as regasi textul. Era, evident, o speranta desarta.
In realitate, probabil ca nu se va da alt examen pana in octombrie 2013. UNBR are tot mai multa ambitie sa depaseasca INM in privinta accesului. Pacat ca nu au facut-o mai demult, cel putin. O gramada de avocati confunda donatia cu renta viagera, iar alta gramada nu stie sa faca diferenta intre contractul de intretinere si cel de vanzare. In fine, e prematur sa facem discutii de acest gen, probabil. Eu am picat cu 6,3. Asta e, puteam mai mult, cel putin 10 intrebari le-am gresit aiurea.
Nu-i nimic, subiectul asta e bun si pentru cei care se pregatesc pentru octombrie 2013...:P
Ultima modificare: Luni, 15 Octombrie 2012
raLara.03, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2015 manuale AvSD AvSD Buna ziua, ce [b]manuale si carti de teste[/b] folositi pentru a invata pentru admitere? Eu am studiat in cadrul facultatii dupa codurile vechi si m-ar ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)