Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
...atata timp cat toate celelalte coloane in tabel pana la total in luna, factureaza cheltuieli pentru luna care se afisaza, atunci si coloana penalizari ar trebui sa factureze la fel si este logic si nu se zapaceste nimeni, decat probabil dvs. care preferati sa le impuneti si sa le incasati in avans.
Din cate constat in mesajele primite nu exista normativ cu privire la inregistrarea penalizarilor pe lista, dar acestea ar trebui sa respecte normativul aplicat pentru celelalte cheltuieli ale listei si asta e logic. Ca dvs.procedati asa, ca celalat administrator procedeaza altfel, inseamna ca cineva greseste.
\"Si repet este o imputatie a platii in avans.\" Cu tot respectul fata de dvs. nu cred sa fi facut 7 ani de studii economice degeaba.
Bun, daca noi trecem gresit pe liste penalizarile din iulie in listele lunii septembrie, ne puteti spune unde ar trebui trecute, in opinia dv., aceste penalizari ale cotelor din iulie neachitate?
adriantot a scris:
Ati punctat bine luna trecuta...si luna viitoare...la mijloc e luna curenta, iar pe aceasta luna curenta dvs. o treceti la plata pe luna trecuta. Si aici cred ca m-am explicat.
Art. 45. -
(3) Proprietarii membri ai asociaţiei de proprietari au obligaţia să aprobe şi un fond de reparaţii anual, necesar pentru repararea şi îmbunătăţirea proprietăţii comune. Comitetul executiv va pregăti şi va prezenta adunării generale suma anuală necesară pentru constituirea sau completarea acestui fond, care se alimentează în avans, în tranşe lunare egale, prevăzute în lista de plată a cheltuielilor asociaţiei de proprietari.
Art. 46. - Toţi proprietarii au obligaţia să plătească lunar, conform listei de plată a cheltuielilor asociaţiei de proprietari, în avans sau pe baza facturilor emise de furnizori, cota de contribuţie ce le revine la cheltuielile asociaţiei de proprietari, inclusiv cele aferente fondurilor din asociaţia de proprietari.