am lucrat la o firma (prima mea slujba) si am cerut sa am carte de munca. am semnat contractul de munca, insa cand am plecat dupa cateva luni, angajatorul mi-a cerut niste acte: copie dupa certificatul de nastere, adeverinta de la facultate. nu stiu daca mi le-a cerut pentru ca inca nu imi depusese actele necesare cartii de munca sau pentru ca erau necesare pentru ca el sa imi poata retrage cartea de munca. nu am mai tinut legatura cu angajatorul meu si as dori sa stiu cum pot afla daca mi s-a facut carte de munca. pot intreba la ITM?
acum vreau sa ma angajez in alta parte si nu stiu daca am carte de munca, sau in ce conditii mi-a fost desfacut contractul de munca de la prima slujba. eu am depus o cerere de demisie si am stat cele doua sapatamani prevazute, dar nu am pastrat o a doua copie dupa cererea de demisie, pe care sa o fi semnat patronul. (stiu ca a fost o prostie, dar eram destul de putin familizarizat cu procedurile, si cred ca angajatorul meu a profitat de asta).
gabdyd a scris: >Se poate afla foarte usor de la ITM daca ai carte de munca si nu este neaparat o operatiune anevoiasa. Trebuie sa mergi si sa ceri sa te caute in calculator pentru a afla daca ti-a inregistrat contractul de munca.
Diana,
Recunosc, cand am vorbit de greutatile intampinate la ITM m-am raportat la propria experienta si la ceea ce se intampla in Bucuresti - poate situatia in alte localitati e mai buna, dar la referentii ITM pe care ii cunosc, contractele se inregistreaza doar in Registre si se arhiveaza la un loc cu celelalte acte ale firmei in celalalt colt din Buc. In plus, nu mi-au cerut niciodata declaratie privind carnetul de munca al angajatului.....
Corina
si totusi, cine are obligatia de a intocmi cartea aia de munca? angajatul sau angajatorul. si eu lucrez la o firma de un an jumate si se pare ca nu am carte de munca. mi se zice ca asta era treaba mea sa ma interesez si sa ma descurc la itm .
este adevarat ca trebuie sa iti cumperi singur cartea de munca si sa te prezinti cu ea la itm pt inregistrare?
potrivit decretului 92/1976 obligatia de a intocmi carnetul de munca revine angajatorului care va solicita salariatului toate documentele ce se vor inscrie in carnetul de munca
modul de achizitionare a unui carnet de munca se face prin angajator care va solicita directiei de munca si solidaritate sociala eliberarea unui carnet de munca
contravaloarea acestuia se achita de catre salariat de regula sunt si firme care suporta cheltiielile de achizitionare
am raspuns la intrebarea anterioara raspunsul este valabil si ptr.dvs
itm poate detine spre pastrare si completare carnetele de munca ale angajatilor unui angajator dar in baza unui proces verbal de predare primire incheiat intre angajator si oitm
actele necesare intocmirii intra in sarcina angajatoruluii