avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita srl
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita srl

buna ziua
am primit de la finante o hartie prin care mi se comunica citez: "sa puneti la dispozitia organelor de executare urmatoarele documente...necesare pentru continuarea masurilor de executare silita".
mentionez ca am un srl suspendat pana in martie 2013 care are la buget o datorie de 2000 de lei la care i s-au suspendat penalitatile si nu are activitate de multi ani. nu are nimic in patrimoniu.nici macar capitalul social nu-l mai are.
ce se poate face? ce urmeaza din acest moment? la ce ma pot astepta?

multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: dobroiu virgil , utilizator 16:46, 13 Octombrie 2012
nu pot face nimic...doar va trimit niste scrisorele....se fac ca muncesc.....atat timp cat nu aveti nimic pe firma....va numiti INSOLVABIL......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, datorii bugetul de stat cristidas cristidas Buna ziua, Ma aflu din pacate intr-o situatie neplacuta. Si anume, sunt actionar si administrator la o societate (SRL), care de un an de zile nu mai are ... (vezi toată discuția)
Am un srl cu o amenda de la itm pe care nu am platit-o. ce se va intimpla cu srl-ul daca nu voi plati amenda? ContSters26766 ContSters26766 Am un SRL cu o amenda de la ITM pe care nu am platit-o. Ce se va intimpla cu SRL-ul daca nu voi plati amenda? (vezi toată discuția)
Spete ce tin de fiscalitate ! rzvlaw rzvlaw Buna ziua, m-am lovit de niste spete ce tin de fiscalitate, unele in corelatie cu legislatia europeana, pe care nu am reusit sa le deslusesc sub ... (vezi toată discuția)