AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat	    

Alexandru Munteanu, Avocat
 Alexandru Munteanu, Avocat 	
			~ final discuție ~
 nestiutorintoate	                   

buna seara, care sunt pasii pt a solicita pensie  alimentara  copil minor . nu am fost casatoriti niciodata, dar am convenit  ca minorul sa ramana la mine.
  (vezi toată discuția)
	                    nestiutorintoate	                   

buna seara, care sunt pasii pt a solicita pensie  alimentara  copil minor . nu am fost casatoriti niciodata, dar am convenit  ca minorul sa ramana la mine.
  (vezi toată discuția)

criss71	                   

Buna ziua ! 
Ma intereseaza daca tatal copilului este sofer international , angajat in Ro cu salariul minim pe economie , diurna care o primeste intra la ... (vezi toată discuția)
	                    criss71	                   

Buna ziua ! 
Ma intereseaza daca tatal copilului este sofer international , angajat in Ro cu salariul minim pe economie , diurna care o primeste intra la ... (vezi toată discuția)

Hanna2019	                   

Buna seara! As dori sa stiu daca doresc sa-l dau in judecata pe tatăl copilului pentru a stabili plata pensiei alimentare întrucât copilul este recunoscut ... (vezi toată discuția)
	                    Hanna2019	                   

Buna seara! As dori sa stiu daca doresc sa-l dau in judecata pe tatăl copilului pentru a stabili plata pensiei alimentare întrucât copilul este recunoscut ... (vezi toată discuția)