avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizia de incetare suspendare CIM este obligatorie?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizia de incetare suspendare CIM este obligatorie?

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati in solutionarea urmatoarei probleme. In cazul incetarii suspendarii la initiativa angajatorului, prevazut de art 52 lit b- pe durata procesului penal deschis impotriva salariatului - este obligatorie intocmirea unei decizii de constatare a incetarii suspendarii si comunicarea ei catre salariat? Sau acesta poate reveni la lucru imediat dupa solutionarea irevocabila a cauzei (precizez ca nu a fost condamnat la o pedeapsa privativa de libertate) fara ca angajatorul sa-i comunice decizia de incetare a suspendarii si implicit, sa-l recheme la lucru? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Suspendare contract individual de munca din initiativa angajatorului ca urmare a formularii unei plangeri penale ione_scu ione_scu Buna ziua. Avem urmatoarea problema: la data de 27.02.2013 am procedat la suspendarea contractului individual de munca al unui salariat, conform art. 52, ... (vezi toată discuția)
Se poate sa inceteze cim-ul suspendat? daniela_circiumaru daniela_circiumaru Buna ziua, Datele problemei sunt urmatoarele: - acum un an un agent de vanzari aduce prejudicii importante firmei noastre (falsificat chitante, semnat ... (vezi toată discuția)
Suspendarea contractului individual de muncă prin acordul partilor MARIA MONSALVETE MARIA MONSALVETE Buna seara. As dori sa stiu ce documente trebuiesc semnate de catre angajat si ce documente ar trebuie sa prezinte angajatorul in fata un control de la ITM ... (vezi toată discuția)