Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

babuinu2002 
	    	Utilizator

babuinu2002 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 DonHuan	                   

As vrea sa intreb si io,daca bag lichidare cu preaviz,eu sunt obligat sa mai lucrez 8 ore sau numai 4 pentru as cauta in cele 4 ore un alt loc de munca? (vezi toată discuția)
	                    DonHuan	                   

As vrea sa intreb si io,daca bag lichidare cu preaviz,eu sunt obligat sa mai lucrez 8 ore sau numai 4 pentru as cauta in cele 4 ore un alt loc de munca? (vezi toată discuția)

remenyseg	                   

Buna ziua. 
In perioada preavizului pentru desfiintare post angajatul are dreptul de a absenta 8 ore/zi de la programul unitatii pentru a-si cauta loc de ... (vezi toată discuția)
	                    remenyseg	                   

Buna ziua. 
In perioada preavizului pentru desfiintare post angajatul are dreptul de a absenta 8 ore/zi de la programul unitatii pentru a-si cauta loc de ... (vezi toată discuția)

draguf	                   

buna dimineata ! am primit preaviz incepand cu data de 06.06. 2011 si mi lau prezentat pe data de  08.06.2011. Eu stiu ca in perioada de preaviz ai dreptul sa ... (vezi toată discuția)
	                    draguf	                   

buna dimineata ! am primit preaviz incepand cu data de 06.06. 2011 si mi lau prezentat pe data de  08.06.2011. Eu stiu ca in perioada de preaviz ai dreptul sa ... (vezi toată discuția)