avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1206 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare functionar public

Bună ziua , sunt funcţionar public din noiembrie 2009 grad asistent , în perioada
ianuarie - februarie 2011, 31 mai 2011 - 09 iule 2012 am fost in concediu medical,cod 14 fiind suspendata din functie .
Va rog să mîă lămuriţi în anul 2012 pot promova in grad superior ?sau doar în 2013?
În cazul unui răspuns pozitiv care sunt demersurile de urmat .
Vă mulţumesc !
Cel mai recent răspuns: cristinacanta , utilizator 20:02, 17 Octombrie 2012
Va afecteaza acest concediu medical, doar daca stam sa numaram foile din placinta. Dupa parerea mea, oricum nu prea mai aveti timp sa promovati daca impliniti cei 3 ani in noiembrie. Oricum, mergeti la R.U., nu mai aveti nevoie de aviz ANFP, ci doar de instiintare de catre cei responsabili a ANFP-ului, pentru a fi desemnati reprezentanti in comisia de examinare. Problema tine strict de conducerea institutiei dv. Succes.
pana in martie 2013 nu aveti aceasta posibilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul vechime în gradul profesional al funcției publice. Deeaedu Deeaedu Buna ziua, sunt funcționar public in cadrul unui minister și am următoarea problema: In mai 2011 am promovat in gradul principal, fiind gravida in 6 luni. ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad superior functionari publici ciomaga ciomaga Buna ziua, As avea nevoie de o parere referitoare la avansarea in grad superior la functionari publici: sunt pe grad principal din 2006, calificative f. ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public RAMONAFLUCUS RAMONAFLUCUS Am nevoie de un sfat va rog... Pe data de 6 noiembrie 2018 implinesc 3 ani de vechime in functia publica de asistent, dar din 3 septembrie 2018 intru in ... (vezi toată discuția)